Home / Tag Archives: поставен

Tag Archives: поставен

Поставен монтажен мост на патот Битола-Новаци

Со ангажирање на вработените во ФОД, кој работи во составот на РЕК “Битола“  попладнево е поставен монтажен мост на патот Новаци – Битола. Мостот ќе овозможи движење на пешаците од двете страни, на овој регионален пат. Во РЕК “Битола“  во ...

Read More »