Don't Miss
Home / Tag Archives: Потпелистери

Tag Archives: Потпелистери

Над 320.000 евра за колекторскиот систем во Потпелистерието

Изведбата на колекторскиот систем за собирање на отпадните води од Потпелистерието годинава се реализира со значително зголемена динамика наизведба. Екипите на КЈП „Нискоградба“ веќе работат на потегот кај црквата „Св. Богородица“ во селото Трново, со што се заокружува една целина ...

Read More »