Don't Miss
Home / Tag Archives: поволност

Tag Archives: поволност

ВМРО-ДПМНЕ: Кредитот е поволен и ќе се искористи за инфраструктурата во поранешната касарна

-Денешната прес- конференција на СДСМ беше само продолжување на нивната желба за внимание, со стари и апсолвирани теми во недостиг на нови идеи. Нивното деструктивно однесување – да се оспорува се’ што е добро и вредно , го актуелизираат и ...

Read More »