Home / Tag Archives: Преда плус фондација

Tag Archives: Преда плус фондација

Конференцијата „Паметно село“ обезбеди платформа за дискусија за руралниот развој на Пелистер

Конференцијата „Паметно село“ која се одржа на Пелистер, во организација на „Преда плус“ фондацијата имаше за цел да обезбеди платформа за дискусија за иновативни пристапи за развој на Националниот парк Пелистер во многу клучни сегменти. -Како фондација која е посветена ...

Read More »