Home / Tag Archives: предрасуди

Tag Archives: предрасуди

Со уметност против предрасудите

По повод завршницата на заедничкиот проект ,,Арт оф бреакинг лимитс’’ помеѓу ЈУ ,, Завод за рехабилитација на деца и младинци- Скопје’’  ООУ ,, Аврам Писевски’’ од Општина Карпош , ООУ “ Рајко Жинзифов’’ од Општина Чаир и Дневниот центар за ...

Read More »