Home / Tag Archives: преоз

Tag Archives: преоз

Во Македонија вратени над 3000 македонски граѓани

По апелот за пријавување на македонски граѓани затекнати во странство и нивно евидентирање со цел враќање во земјата, како и по јавниот повик за организирање авионски превоз, но и преку хуманитарни конвои, досега (14 април) во организација на МНР е ...

Read More »