Don't Miss
Home / Tag Archives: пререгистрација

Tag Archives: пререгистрација

РК Пелистер останува под државна капа!?

Ракометниот клуб Пелистер, кој не успеа да се трансформира останува под државна капа и во наредниот период негов сопственик ќе биде општината Битола!? Иако оваа информација сеуше нема официјална потврда, сепак од добро информирани извори на порталот на Битолски весник, ...

Read More »