Don't Miss
Home / Tag Archives: прес.вмродпмне

Tag Archives: прес.вмродпмне

Без да поднесе Заев оставка нема образ да бара оставка од Талески

-ВМРО-ДПМНЕ бара Зоран Заев веднаш да поднесе неотповиклива оставка од функцијата градоначалник на општина Струмица. Само во тој случај градоначалникот Зоран Заев ќе има образ да бара било што од градоначалникот Владимир Талески. Така и само така – со оставка и на ...

Read More »