Home / Tag Archives: Престава

Tag Archives: Престава

По 25 години пауза повторно претстава за деца во Битолскиот театар

                  По пауза од речиси 25 години НУ Народен театар – Битола на својата сцена повторно ќе изведе театарска претстава за деца.           На сцената на 6 декември премиерно ќе биде прикажана претставата  „Си беше еднаш во иднината“ чиј ...

Read More »