Don't Miss
Home / Tag Archives: претпазливостТарифа

Tag Archives: претпазливостТарифа

Кабинетот на Груевски остана без пасоши

Во притвор засега не оди никој. Единствено пасошите им се одземени на неколкумина поранешни министри од владата на ВМРО-ДПМНЕ обвинети во предметите на Специјалното јавно обвинителство. Кривичните совети од Скопска единица пречекорувајќи го законскиот рок ги доставија новите одлуки. Одбиен ...

Read More »