Home / Tag Archives: претплата

Tag Archives: претплата

Битолски весник во секое битолско семејство

Од овој број, Битолски весник како што најави стартува со голема акција за претплата на Весникот. Битолски весник стартува со амбициозен план за претплата на 5.000 битолчани на Весникот. За сите оние кои до 30 септември ќе се претплатат на ...

Read More »