Home / Tag Archives: претпријатие Пазари

Tag Archives: претпријатие Пазари

Се модернизира битолскиот Пазар

Јавното претпријатие “ Пазари “ од Битола со поддршка на Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион, Бирото за регионален развој на Република Македонија,   во Битола го помовираа проектот за модернизирање на битолскиот пазар, во кој ќе бидат  инвестирани ...

Read More »