Home / Tag Archives: претседатели

Tag Archives: претседатели

Проблемот со мигрантите треба заеднички да го решаваме

Нагласувајќи дека  тешкотиите  и проблемите кои ги има Република Македонија со мигрантите  веднаш се пренесуваат и на Србија,  претседателот на Србија,  Томислав Николиќ, кој присуствуваше на одбележувањето на 100. годишнината од битката  на Кајмакчалан,  за време на кусата  посета  на  ...

Read More »

Средба на градоначалникот Талески со претседателите на Урбаните заедници во Битола

Денеска во општината Битола, градоначалникот д-р Владимир Талески одржа средба со претседателите на Урбаните заедници. На оваа традиционална по новогодишна средба со првите луѓе на месните заедници градоначалникот д-р Владимир Талески, откако најпрво им ги честита новогодишните и божиќните празници ...

Read More »