Don't Miss
Home / Tag Archives: претседателски кандидат

Tag Archives: претседателски кандидат

Стевчо Јакимовски: Македонија не смее да води еднонасочни политики

Кандидатот за претседател на државата од ГРОМ и Коалицијата „Храбро за Македонија“ Стевчо Јакимовски вечерва од плоштадот „Магнолија“ во Битола оценувајќи го досегашниот тек на изборната кампања за претседател на државата, истакна дека тоа што нема телевизиски дуел меѓу претседателските ...

Read More »