Don't Miss
Home / Tag Archives: приоритети

Tag Archives: приоритети

Европратениците очекуваат кредибилни избори

По средбите со партиите, со специјалната јавна обвинителка Катица Јанева и со претставници на граѓанското општество, тричлената делегација на Европскиот парламент информираше дека се импресирани од напредокот и подготовките за изборите во декември. – Импресиониран сум од досегашните подготовки за ...

Read More »

Село гори баба се чешла

Македонија е во длабока политичка криза, која се заканува да ја уништи економијата во државата. Веќе две години, од почетокот на “бомбардирањето“ на кабинетот на Груевски, власта и опозицијата постојано се обвинуваат меѓу себе за состојбата во која се наоѓа ...

Read More »