Home / Tag Archives: продадено. Тат

Tag Archives: продадено. Тат

Златар од Скопје се позлати со златото на Соња

Трета среќа рекле старите. Дури во третиот обид на стечајниот управник на ТАТ, Душко Јанкуловски, на вчерашната аукција во Основниот суд во Битола беше продадено златото и златниот накит на некогаш најмоќната жена во државата, сопственичката на ТАТ, Соња Николовска. ...

Read More »