Home / Tag Archives: продуценти

Tag Archives: продуценти

Скопски Фестивал: Продуценти и пејачи во мрежата за измама?

Неколку лица биле повикани синоќа на разговор во полициска станица поради сомнение дека учествувале во обид за местење на Скопскиот фестивал. Според првичните информации, меѓу повиканите се нашле сопственици на продуцентски куќи, пејачи и други познати личности. Кај нив биле ...

Read More »