Don't Miss
Home / Tag Archives: пронајдени

Tag Archives: пронајдени

Во Битола пронајдени 24 авионски бомби од Првата светска војна

Пиротехничарот Ѓорги Стефанов вчера пријавил дека подигнал 24 неексплодирани авионски бомби со потекло од Првата светска војна во „Битолска суровина” кај Железничката станица во Битола. Бомбите биле пронајдени при менување на водоводни цевки од страна на работници во ЈП Водовод. ...

Read More »