Don't Miss
Home / Tag Archives: прс

Tag Archives: прс

Прва прес конференција на градоначалничката Петровска

Денеска градоначалнилката на Битола, Наташа Петровска ке ја одржи својата  орва прес конференција. Засега не се знае на која тема Наташа Петровска ке зборува пред новинарите, но се претпоставува дека таа пресот го свикала за да им го презентира на ...

Read More »