Don't Miss
Home / Tag Archives: прв круг

Tag Archives: прв круг

Силјановска Давкова: Немам зборови со кои можам да ја изразам благодарноста

Немам зборови со кои можам да ја изразам благодарноста, напати дури се срамам зарем е можно толку луѓе вака да реагираат. Не мислам дека сум посебна од многу работи, само знам дека она што ќе го ветам ќе го остварам ...

Read More »

Гласањето во Битола се одвива без проблеми

Точно во 7 часот изутрина навреме беа отворени сите 170 гласачки места во Општина Битола. До 9 часот кога беше направен првиот пресек на излезноста, според претседателот на Општинската изборна комисија Игор Талевски гласале 4,55 проценти од вкупните избирачи запишани ...

Read More »