Home / Tag Archives: псимо

Tag Archives: псимо

Отворено писмо на Талески до македонската и меѓународната јавност

Во врска со пресудата на кривичниот суд во Скопје и судијката Добрила Кацарска со отворено писмо до домашната и меѓународната јавност се јави екс градоначалникот на Битола, Владимир Талески. Во писмото, кое го објавуваме во целост се вели:Долго ги почитував ...

Read More »