Don't Miss
Home / Tag Archives: пушење

Tag Archives: пушење

Измени на Законот за пушење

Во надворешните тераси на рестораните и кафулињата, без разлика на временските услови – да може без ограничувања да се пуши. Ова е само една од предложените измени во Законот за заштита од пушење, кои треба да се усвојат по скратена ...

Read More »