Home / Tag Archives: пушка

Tag Archives: пушка

Татко и син тргувале со оружје

Секторот за внатрешни работи Битола, во месец август 2017 година поднесе две кривични пријави против четири лица, поради постоење на основи на сомнение за извршено кривично дело „Неовластено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи” и тоа: – ...

Read More »