Home / Tag Archives: работење. Битола

Tag Archives: работење. Битола

Стопанска банка а.д. Битола ќе исплаќа пензија на 30 ноември

Стопанска банка а.д. Битола, во рамките на одбележувањето  на јубилејот – 70 години постоење, овој месец  на пензионерите кои пензијата ја примаат преку Банката ќе им  овозможи да ја добијат  порано – на 30 ноември. Банката го прославува јубилејот со ...

Read More »