Home / Tag Archives: работно

Tag Archives: работно

Од понеделник на суд 1 час порано

Судскиот совет на денешната седница донесе одлука работното време на судовите да почнува во 7.30 часот и да завршува во 15.30 часот, наместо како што бешедосега, од 8.30 до 16.30 часот. Новото работно време на судовоте ќе почне да се ...

Read More »

Канцеларијата на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ со продолжено работно време

Продолжено е работното време на канцеларијата на пратениците од ВМРО-ДПМНЕ. Наместо како досега од 10 до 14 часот во петок, пратениците ќе реализираат средби со граѓаните во истиот ден од 10 до 18 часот. -На барање на граѓаните, канцеларијата на ...

Read More »