Home / Tag Archives: Радио Битола

Tag Archives: Радио Битола

Огромна поддршка за Битолски весник

По објавувањето на текстот за скандалозниот и монструозен план на суетниот градоначалник на Битола, Владимир Талевски за згаснување на Битолски весник, редакцијата на  Весникот доби огромна поддршка. На нашите редакциски телефони, како и на меил адресата голем број наши читатели ...

Read More »