Home / Tag Archives: рафија

Tag Archives: рафија

Помош од АВМУ за радијата и телевизиите

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги одлучи да додели финансиска помош – донација за справување со последиците од коронавирусот (COVID-19), во вкупен износ од 105.000.000,00(сто и пет милиони) денари. Најголемиот дел од средствата или 103.000.000,00 денари се доделуваат на ...

Read More »