Home / Tag Archives: ракометно

Tag Archives: ракометно

Игор Џамбазов се откажа од жителството на Скопје!

Познатиот македонски актер, шоумен и водител Игор Џамбазов, кој подолго време живее во селото Слепче, ДемирХисар, се откажа од жителството на Скопје и деновиве тој ќе земе лична карта од општината Демир Хисар. -Јас Скопје веќе го отпишав. На тој ...

Read More »