Home / Tag Archives: ракотворци

Tag Archives: ракотворци

Во Битола започна Балканската колонија на ракотворци

Со две прекрасни изложби, вчера започна четвртата по ред Балканска колонија на ракотворци во Битола. Предизвикува восхит, секој човечки напор да се победи заборавот, да му се оддолее на времето кое што незапирливо поминува, да им се обезбеди вечност на ...

Read More »