Don't Miss
Home / Tag Archives: Рамазан Бајрам

Tag Archives: Рамазан Бајрам

Ифтарска вечера организирана од градоначалникот Коњановски

Во пресрет на големиот муслимански празник, Рамазан Бајрам,градоначалникот на Општина Битола, Тони Коњановски, организираше ифтарска вечера.Традиционално, на вечерата присуствуваа, битолскиот муфтија Амит Расими, заедно со претставници на битолското муфтиство, директорите на јавните претпријатија, претставници на советничките групи од општинскиот Совет, ...

Read More »