Home / Tag Archives: ран

Tag Archives: ран

Центарот за ран детски развој на невладината “Сумнал“ наменет за деца од три до 6 години

Градоначалникот на Општина Битола Владимир Талески денес оствари средба со граѓани, во урбаната заедница Таки Даскало.  Благодарение на Здружението за развој на ромската заедница “Сумнал“ , дел од објектот на урбаната заедница кој беше запуштен подолг период, се санира и ...

Read More »