Home / Tag Archives: Рашковски

Tag Archives: Рашковски

Седеле дома земале плата

Во текоа на 2016 година, повеќе државни службеници не доаѓале на работа но земале плата за неизвршена работа спротивно на законот, оштетувајќи го буџетот за 824.000 евра, обвини генералниот секретар на владата,Рашковски, информирајќи дека е покрената дисциплинска постапка и најавувајќи ...

Read More »