Home / Tag Archives: распишана

Tag Archives: распишана

СВР Битола: Приведени девет лица по кои биле распишани потерници

На подрачјето на СВР- Битола во месец септември 2014 година приведени се девет лица за кои биле распишани потерници и истите се спроведени до соодветни установи и тоа: На подрачјето на ПС Битола на 09.09.2014 година врз основа на Потерница ...

Read More »