Home / Tag Archives: рецепт

Tag Archives: рецепт

Србија почнува со масовно тестирање

Србија од вечерва почнува да го применува кинескиот “рецепт“ за справување со корона вирусот. Тие почнуваат со масовно тестирање на граганите. По кинескиот “рецепт “ Србија поради недисциплина на гражаните драстично ги зголемува затворски казни и стартува со масовна изолација ...

Read More »