Home / Tag Archives: ред. утре

Tag Archives: ред. утре

Канчевска давала тендери и на луѓе кои не можела да ги смисли?

Пред малку во судница во Кривичниот суд одекнаа пет бомби, кои СЈО ги предложи како доказ во случајот Тендери во кој првобвинета е екс министерката Елизабета Канческа Милевска. Четири од разговорите се од 2011, а еден од 2013, а главни ...

Read More »