Home / Tag Archives: редовна

Tag Archives: редовна

Седница на Советот на општина Новаци

На 24 тата седница на Советот на општина Новаци се расправаше за дваесеттина точки на дневен ред. Советниците расправата ја започнаа со усвојување на записникот за претходната 23-та седница, а потоа пристапија кон усвојување на тромесечниот извештај за извршување на ...

Read More »

Најавениот штрајк нелигитимен, училиштата в понеделник со редовна настава

Најавениот штрајк на челниците на СОНК е нелегитимен и како таков во Општина Битола не се прифаќа што значи дека од понеделник ќе се изведува редовна настава како и досега, порачаа денеска директорите на основните и средните училишта од Битола. ...

Read More »