Don't Miss
Home / Tag Archives: регионот

Tag Archives: регионот

Седница на Владата

Владата на Република Северна Македонија на денешната редовна 13-та седница ги разгледа извештајот на Управувачкиот комитет за координација и справување во системот за управување со кризи за состојбата со мигрантската криза во Република Северна Македонија.Владата донесе повеќе заклучоци кои тргнуваат ...

Read More »

Утре во Новаци Македонска венчавка

Утре, недела ,10-ти септември во дворот на Општина Новаци со почеток во 11,00 часот започнува манифестацијата „Македонска етно венчавка“. Со неа оваа година го завршуваме Културно лето Новаци 2017. Агендата манифестацијата е збогатена и со „Ревија на македонски народни носии“ ...

Read More »