Home / Tag Archives: реклами

Tag Archives: реклами

ВМРО ДПМНЕ најмногу фрла за реклами

Првите десет дена од кампањата најскапо ја чинела ВМРО- ДПМНЕ, која за промоција во медиумите до сега потрошила 23.000 евра. Најмногу во телевизиите Сител и Нова, додека, рекламирањето на порталите Курир и Република, партијата ја чинело безмалку 4.000 евра. Како ...

Read More »

Прекинати рекламите на CNN и BBC

Со одлука на Владата прекинати се рекламите нa CNN и BBC. Заштедите во државната каса веќе започнаа. Веќе се заштедени 10 милиони евра, ги прекинавме кампањите на CNN и BBC  ги прекинавме договорите со странските квази советници,- рече премиерот Зоран ...

Read More »