Home / Tag Archives: реконструкции

Tag Archives: реконструкции

Големи проекти или големи илузии

Во моментот кога најголемиот број битолчани се прашуваат како да го преживеат следниот ден, а најголемиот број компании, особено од малиот бизнис, се на работ на опстанок, во Битола во последно време се нудат крупни проекти, чија изградба чини и ...

Read More »