Home / Tag Archives: рекорд

Tag Archives: рекорд

Почна со работа новиот факултет за информатички и комуникациски технологии во Битола

Денеска, на Техничкиот факултет во Битола беше промовирана првата генерација студенти на новиот факултет за информатички и комуникациски технологии. На овој нов факултет, кој годинава е формиран по затворањето на факултетот за јавна администрација,  се запишаа рекорден број студенти. Инаку,  ...

Read More »