Home / Tag Archives: реновирање

Tag Archives: реновирање

Реновирана спортската сала во ОУ “Св. Климент Охридски”

Водени од девизата дека општествената одговорност е инвестиција, а не трошок, РЕК “Битола”  и Општината Битола финансиски помогнаа  повеќе зафати што ја подобрија наставата по физичко,  во ОУ “Св. Климент Охридски” во Битола, на задоволство  на учениците. Реконструктивни зафати беа ...

Read More »

Се реновира фонтаната кај Заводот и музеј

  Наскоро,  фонтаната пред Заводот и музеј во Битола  која што долго време беше мета на пишувачите на графити, ќе добие нов лик. Денеска, просторот околу фонтаната беше затворен,  и како што дознаваме во наредните денови ќе почне реновирањето и ...

Read More »