Don't Miss
Home / Tag Archives: ретроспективна

Tag Archives: ретроспективна

Работата на битолските новинари прикажана низ ретроспективна изложба

Битолските новинари, фоторепортери, камермани, технички реализатори директно или индиректно вклучени во средствата за јавно информирање и од двата сектора, во петокот, во националната установа “Завод и музеј“ презентираа фото- изложба на тема „Битолско ретроспективно новинарство”. Фото -изложбата е поместена во ...

Read More »