Home / Tag Archives: рецесија

Tag Archives: рецесија

Македонија влегува во рецесија

По само четири месеци власт на СДС, македонската економија е сериозно разјадена од рецесија. Цела Европа се чуди како една прогресивна економија со стабилен раст како македонската, за многу кусо време Заев успеа да ја претвори во економија која назадува. ...

Read More »