Home / Tag Archives: резулатати

Tag Archives: резулатати

Попладнево резултатите ќе покажат дали во Македонија има ебола или не?

Резултатите од лабораторијата во Хамбург треба да покажат дали во македонија има ебола или не. Попладнево ќе ги соопштат од Министерството за здравство. И официјално ќе се знае од што почина британскиот бизнисмен Колин Џефри. Неговото тело веќе два дена ...

Read More »