Home / Tag Archives: Риби

Tag Archives: Риби

Експлозија во рибарница, повредена продавачката

                            Само среќата ги спаси продавачката во рибарницата и продавачите на тезгите во Новиот градски пазар во Битола, по експлозијата која се случи  во дуќанот.           Од експлозијата искршени се прозорците и вратата на продавницата, а  повредена беше продавачката ...

Read More »