Home / Tag Archives: риниш

Tag Archives: риниш

Афоризми: Блаже Докуле

          Чекајќи да дојде голата вистина во политиката триесет години, народот прооде гол.           Македонија толку ја огрдеа што да се тепаш за власт  во неа е безвезно, како, што Попај и Дибек се тепаат за Олива.           Се чудевме ...

Read More »