Don't Miss
Home / Tag Archives: риолни

Tag Archives: риолни

Донација од АД ЕСМ за Дебар

                                      АД ЕСМ во соработка со синдикалната организација на Компанијата и Синдикатот на РЕК Битола денеска за Дебар, каде што е седиштето на хидроцентралата “ Шпилје “ испратија хуманитарна помош од два камиони  за 1.000 семејства.           Помошта се ...

Read More »