Don't Miss
Home / Tag Archives: РК Вардар

Tag Archives: РК Вардар

Премиерот Заев на ракометните шампиони им врачи свечена плакета

Премиерот Зоран Заев од името на Владата на ракометните шампиони им врачи свечена плакета во Владата. Сопственикот на РК Вардар,  Сергеј Самсоненко, на премиерот му подари еден од шампионските златни медали. Успехот што го постигнавте е многукратно поголем за промоција на Македонија ...

Read More »