Home / Tag Archives: родилки

Tag Archives: родилки

Во “Плодност “ родени две новороденчиња

Денеска во болницата “ Плодност “ во Битола, која поради ифицираноста на неколкумина доктори со корона вирусот, 14 дена не работеше,  се породија две родилки.           На голема радост на вработените  двете родилки на свет донесоа машко и женско бебе. ...

Read More »