Don't Miss
Home / Tag Archives: Ротаракт клуб Широк Сокак

Tag Archives: Ротаракт клуб Широк Сокак

„Да зборуваме за женското здравје“ дебата на Педагошкиот факултет во Битола

Самопрегледот, превенцијата и редовните контроли на дојките се многу важни за откривање на потенцијални промени во градите и треба да се прават редовно, беше пораката на лекарите на денешниот настан на тема: „Да зборуваме за женското здравје“ што се одржа ...

Read More »